AVERTISMENT

25 octombrie 2008

   Pe vremea cand m-am apucat sa citesc Sfanta Scriptura si am ajuns la Apocalipsa , ma miram de descrierea maselor de oameni orbi ce-L huleau pe Dumnezeu , dar o urmau pe fiara , cu toate ca era limpede ca aceasta doar necazuri le aduce . Nu intelegeam si nici acum nu inteleg cu totul cum se putea ! Ma miram si ma mai mir cum de diavolii nu realizeaza ca lucreaza spre pierzania lor ? Cum de oamenii ce ii sunt slugi satanei nu constata ca au ales tabara ce va fi infranta ?

 

   Si iata ca au venit vremurile cele grele si ca este foarte posibil sa fim contemporani cu evenimentele apocaliptice Si ma uit in jur si constat cat de ADEVARATA este profetia , pana la cea mai mica ei litera !

 

   S-a declansat o mega criza generata de ELITELE anti crestine ( camatari si industriasi planetari , iluminati si varfuri ale masoneriei , teoreticieni ai tuturor doctrinelor de STANGA si ai ateismului , motorul revolutiei franceze si bolsevice , TOTI practicanti ai cultului paladin ) , cu scopul de a veni apoi cu solutia salvatoare : necesitatea unui GUVERN MONDIAL si a doctrinei NOII ORDINI MONDIALE . Cum insa de nu cred acestia cele scrise in Biblie , ca acest Nou Babilon desfranata beata de sangele mucenicilor si imbuibata de toate spucaciunile va fi nimicit chiar de fiara ? Cum de fiara insasi nu intelege ca astfel va sfarsi in gheena ? NU STIU .

 

   Ce stiu insa este ca am primit niste talanti si e de datoria mea sa-i inmultesc . Prin rugaciune si prin munca mea de a dezvalui lucrarea ratacitilor , sa trezesc pe cat mai multi . Totul multumita bunului Dumnezeu .Astfel , am inceput sa semnalez ( de anul trecut si pe internet ) despre declansarea crizei si toate cele de mai sus . Si am fost printre foarte putinii ce o faceau . Dar cum la acea vreme aparatorii SISTEMULUI etichetau rapid criticile si avertismentele ca teorii ale conspiratiei am ales o cale mai greoaie , abordata de si mai putini , bazata pe o intensa munca documentaristica : cat mai multa informatie UTILA si REALA despre personaje , evenimente , organizatii . O munca anevoioasa , dar avand ca rezultat dezvaluirea legaturilor dintre anti crestinism , masonerie , internationalism , promovarea homosexualitatii si a avorturilor , doctrine de STANGA , anti patriotism , camatari planetari , new age , PAPUSARII economiei , etc. Am aratat ca aceeasi sunt in spatele tuturor acestor activitati si am demonstrat cum lucreaza .

 

   Semnalez acum o perversitate a diavolului si a marionetelor lui . Dupa modelul Zeitgeist , a inceput in mass-media o blamare a bancilor si atat . Si sunt aratate cu degetul ca fiind singurele vinovate de starea grava in care ne aflam , de parca ar fi entitati fara stapani clari , fara istoric si fara legatura cu politicul . Si aceasta doar pentru a putea veni politicienii ( in fapt marionetele ELITELOR ) cu solutiile salvatoare Si mai grav este insa ca tot dupa modelul Zeitgeist , a inceput o blamare a crestinismului , ca fiind sursa tuturor relelor . De aceea acest blog si cele asemanatoare sunt utile si necesare , caci demonteaza lucratura lor ticaloasa . Dar tot de aceea si SISTEMUL doreste iminenta lor suprimare . Consider ca bine este ca ele sa fie cat mai promovate de catre cei ce le apreciaza , caci mult timp nu vor mai putea fi citite .

 

   Cum criza este evidenta si se vorbeste intens despre ea , s-au bulucit in datul cu parerea impotriva sistemului si cei care n-au habar despre functionarea lui dar nici nu vor sa invete si prin urmare fac si greseli . Greseli grave , caci preiau si promoveaza subtilitati si manipulari ale maestrilor genului din presa corporatista . Iar site-uri mari si foarte cunoscute in randul crestinilor le preiau la randul lor pe acestea si promovandu-le ( cu bune intentii dar din nestiinta ) fac jocul PAPUSARILOR . Iar pe fondul inmultirii si in ograda aceasta anti – sistem a faptelor nedemne pentru niste crestini ( mancatorii , soparlite , invidii , mandrii , egoisme , etc. ) , ajungandu-se sa se promoveze strict bloguri ale prietenilor , criza a devenit pentru unii un simplu factor de urcat in trafic.ro .

 

   SISTEMUL a reusit sa-si puna fara prea mare efort amprenta si asupra site-urilor celor ce doresc sincer sa duca aceasta lupta anti sistem . Au navalit in cuprinsul lor copy-past uri integrale ale unor articole din mega presa sau se fac trimiteri la ele . S-au tabloidizat in sensul ca au inceput sa nu rateze nici o stire de tipul presedintele X a zis , prim-ministrul Y a raspuns . Au inceput sa se inspire masiv din analistii ce pana mai ieri erau lupi aprigi aparatori ai sistemului dar care acum si-au pus o blanuri de miei pe ei si manipuleaza TICALOS opinia publica . Deja daca deschizi un mare ziar on-line sau multe din site-urile anti-sistem nu mai e nici o diferenta . Aceleasi chestiuni le citesti . AICI E PERICOLUL . A ajuns veninul si in sistemul sanguin al acestor site-uri si de aici mai departe la cititorii lor . La toate acestea se adauga lucratura mai vechilor infiltrati in ograda crestina , simbriasi Human Rights Watch ( finantata George Soros ) , Reporteri fara frontiere sau alte organisme similare ce ofera o altenativa mincinoasa si perversa la politica oficiala .

 

   Fratilor , intotdeauna cand vizitati un site sau cititi un articol , luati din el strict ce este conform cu invatatura Sfintei Scripturi , a Sfintilor si a marilor duhovnici . Feriti-va de manipulare . Pentru voi am muncit la acest blog , pentru voi am lucrat la unele articole o saptamana sau chiar mai mult de o luna . Pentru folosul vostru . Cand cititi despre cate un personaj important in presa , urmariti si faptele sale , pentru edificare . Pe majoritatea ii gasiti in unul din articolele :

 

 

Bookmark: post-560895COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS istoric si detalii despre membri 

 

 

 

 

Bookmark: post-550819Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA  

 

 

 
DOAMNE AJUTA !

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X