Fizica nucleara , bomba atomica , CERN , LHC , joaca de-a Dumnezeu

12 septembrie 2008

Zilele trecute , motoarele mass-mediei au fost turate la maxim in prezentarea “ celui mai mare experiment  stiintific realizat de om “  , proiect in care cercetatorii Noului Babilon s-au adunat pentru a recrea in laborator momentul de inceput al formarii universului , pentru a descoperi particula lui Dumnezeu si alte baloane de sapun . Ca vor afla lucruri remarcabile , ca vor putea dezvolta arme teribile , este foarte probabil , dar pana la cele expuse de propaganda …

 

 

Din nefericire presa a mai facut o ticalosie , intreband siret pe 09.11. : “ va fi sfarsitul lumii ? “  . Asta pentru a-i fi la indemana sa arunce in ridicol pe scepticii si criticii experimentului . Caci pe 10 si 11 septembrie tot ea trambita : “ ati vazut ca n-a fost sfarsitul lumii ? “

 

 

 

Sa vedem ce aflam din site-ul oficial al CERN (  Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire  ) realizatorul mega acceleratorului de particule Large Hadron Collider ( LHC ) .

 

 

Robert Oppenheimer , Niels Bohr si Lew Kowarski ( devenit mai apoi director CERN ) au fost pionierii , vizionarii crearii unui laborator de cercetari in fizica atomica la nivel european . Apoi in 1950 , laureatul Nobel Isidor Rabi a facut lobby la Coferinta Generala UNESCO de la Florenta pentru incurajarea formarii unui astfel de laborator stiintific international . Astfel , in 1951 la

Paris s-a adoptat iar doua luni mai tarziu 11 state au semnat . Asa s-a nascut CERN . In aceeasi perioada in care a aparut si embrionul numit mai apoi Uniunea Europeana . ( NOTA 1 )

 

 

In 1959 li se alatura Georges Charpak cel ce in 1992 va castiga premiul Nobel .

 

 

Intre 1961 – 1965 Director-General of CERN devine Victor Weisskopf .

 

 

In 1968 li se alatura Jack Steinberger , castigator al premilui Nobel in 1988 , cunoscut pentru studiile sale privind neutrino . 

 

 

De-a lungul timpului s-au contruit mai multe acceleratoare de particule iar prima ciocnire proton – proton s-a efectuat in ianuarie 1971 .

 

 

Pe baza teoretizarilor lui Steven Weinberg din anii ‘ 60 , se descopera mai apoi particulele W si Z .

 

 

Tematica principala a cercetarilor devine crearea de particule de anti-materie , precum si studierea ciocnirii dintre acestea si cele de materie . Inceputa initial cu ciocnirea proton – anti proton , s-a ajuns dupa un timp la crearea de anti hidrogen . Cercetatorii au mai calculat o asimetrie in univers intre materie si anti-materie , nefiind in parti egale cum au presupus ei ca ar fi fost la Big Bang . 96 % ar fi partea invizibila . 

 

 

In februarie 1985 incet excavarile pentru constructia Large Electron-Positron (LEP) , cel mai mare accelerator de particole de pe planeta , cu o circumferinta de 27 de km .

 

 

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie realizata in cadrul CERN , acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg . Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT) , unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) .

 

 

In 1992 premiul Nobel ii este decernat lui Georges Charpak din staff-ul CERN .

 

 

In septembrie 1995 se declara crearea primului atom de anti-hidrogen , dar cu o viata foarte scurta . Se spera sa i se lungeasca existenta in conditii de frig extrem , pentru a fi studiat pe indelete . Apoi se va trece la studiul ciocnirii hidrogen – anti hidrogen . FASCINANT , NU-I ASA ?

 

 

 

Sa vedem acum cine sunt personalitatile stiintifice de mai sus :

 

 

J. Robert Oppenheimer

 

 

( 1904 – 1967 ) , evreu american , director al Manhattan Project , supranumit “ tatal bombei atomice “ a depus eforturi deosebinte pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory .

 

 

In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine . Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii .

 

 

Referitor la Trinity test ( denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra civililor japonezi ) Oppenheimer cita din Bhagavad Gita :

 

 

Dac? lumina a o mie de sori ar exploda odat? pe cer, ar fi ca frumuse?ea celui puternic . Acum am devenit Moartea, distrug?torul lumilor ( NOTA 2 )

 

 

Tot in anii 30 este influentat de idei comuniste . ( NOTA 3 )

 

 

 

Niels Bohr

 

 

( 1885 – 1962 ) , evreu danez , premiul Nobel 1922 . Participant principal la Manhattan Project . Cunoscut ca fiind prim consultantul “ tatalui bombei atomice 

 

 

 

Lew Kowarski

 

 

( 1907 – 1979 ) evreu rus , incepe studiile energiei nucleare in 1939 . A lucrat in Anglia , Canada , dupa razboi in Franta . 

 

 

 

Isidor Isaac Rabi

 

 

( 1898 – 1988 ) , evreu austro-ungar , laureat Nobel , director asociat din 1940 la Massachusetts Institute of Technology , in cadrul departamentului ce a dezvoltat constructia bombei atomice . Fost student al lui Oppenheimer . Era unul din putinele exceptii caruia i se permiteau intrari – iesiri din ultra secretul Los Alamos .

 

 

 

Steven Weinberg

 

 

( 1933 – ) , evreu american , laureat Nobel .

 

 

Cartile sale de popularizare a stiintei sunt un amestec de istorie , filisofie , stiinta si ATEISM . Intr-una din ele spunea :

 

 

Religia este o insulta a demnitatii umane . Fara religie, oamenii buni ar face lucruri bune iar oamenii rai ar face lucruri rele. Ca sa convingi un om bun sa faca lucruri rele ai nevoie de religie

 

 

 

Victor Frederick Weisskopf

 

 

( 1908 , 2002 ) , evreu austro-american , ATEU , a lucrat la Los Alamos , in cadrul Manhattan Project .

 

 

 

Jack Steinberger

 

 

( 1921 – ) , evreu germano-american , premiul Nobel 1988 , a studiat indrumat de Edward Teller ( evreu ungur , tatal bombei cu hidrogen , membru  Manhattan Project , recrutat de Nelson A. Rockefeller in Special Studies Project )

 

 

 

Georges Charpak

 

 

( 1924 – ) , evreu polonez , in 1959 intra in staff-ul CERN . 

 

 

 

Deci astia sunt oamenii , unii dintre ei sigur fara scrupule , care se joaca cu  energii terifiante  … Putem avea incredere in ei ? Si pana la urma ce urmaresc de fapt ?

 

 

Albert Einstein

 

 

( 1879 – 1955 ) , evreu german , considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna il convinge pe presedintele USA Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice , astfel incat eforturile sale se concretizeaza in 1942 prin Manhattan Project . Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki . Daca mai intarziau putin , nu mai aveau motiv s-o foloseasca …

 

 

Albert Einstein , ateu , socialist si un oponent aprig al nationalismului declara intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:

 

 

 

Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

 

 

 

General Electric Company , pe vremea cand avea sloganul “ noi aduce lucruri bune pentru viata “ , au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei .

 

 

Este cotata a sasea companie pe plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan ( NOTA 6 ) . Sediul se afla in Rockefeller Center . Membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS . ( NOTA 3 )

 

 

Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “ . La ce sa ne asteptam ?

 

 

 

Cateva cuvinte despre :

 

 

World Wide Web

 

 

Dupa cum spuneam mai sus , in 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie realizata in cadrul CERN , acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg . Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology :
 

 

 

Foto :

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4d/MIT_Seal.png

 

 

 

In 1944 acolo infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA ( pionieri ai internetului )

 

 

DARPA

 

 

De-alungul timpului , Defense Advanced Research Projects Agency ( DARPA ) a initiat si dezvoltat ( coordonand companii precum Bell Labs, General Electric , MIT , etc. ) intre altele : internetul , inteligenta artificiala , realitatea virtuala .

 

 

Subordonari directe directorului ( DARPA ) :

 

 

Defense Sciences Office (DSO)

 

 

Information Processing Techniques Office (IPTO)

 

 

Microsystems Technology Office (MTO)

 

 

Strategic Technology Office (STO)

 

 

Tactical Technology Office (TTO)

 

 

Cel mai controversat a fost insa :

 

 

US Information Awareness Office
 

 

Foto :

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

 

 

Acest organism a dovedit un tupeu dincolo de limite iar mesajul era atat de clar incat incepusera sa-si puna intrebari si sa se trezeasca si dintre cei adormiti de indoctrinarea SISTEMULUI . De aceea l-au si oprit oficial .

 

 

Information Awareness Office (IAO) a fost intemeiat de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in ianuarie 2002 si se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala . A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 ( NOTA 4 ) si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother .

 

 

Chiar daca a fost desfiintata , proiectele sale le-au preluat alte organizatii .

 

 

Motto-ul scientia potentia est ( informatia inseamna putere ) a fost folosit prima data de masonul Sir Francis Bacon .

 

 

Initialele I.A.O. sunt folosite ca formula magica de Hermetic Order of the Golden Dawn ( care primea indicatii de la “ sefi secreti “ non umani )

 

 

Conform

 

 

http://www.golden-dawn.com/temple/displaycontent.aspx?pageid=263

 

 

Ar insemna :
Isis, Apophis si Osiris

 

 

Citez din site-ul oficial :

 

 

Proclaim: "Virgo, Isis, mighty Mother. Scorpio, Apophis, destroyer. Sol, Osiris, slain and risen. Isis, Apophis, Osiris." Vibrate: "IAO." 

 

 

O puteti auzi la :

 

 

IAO

 

 

Un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn l-a avut Eliphas Lévi ( 1810 – 1875 ) . Acesta spunea :

 

 

„ Ce  este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este ( nu pot scrie cea mai mare hula  ) . Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal „ ( NOTA 5 )

 

 

 

Prieteni , mie nu-mi plac acesti savanti anti crestini ai Noului Babilon . Lor li se adauga mase de cercetatori care se pun in slujba lor , dar care nu realizeaza ca sunt simple unelte …

 

 

Proiectul pentru care mass-media a facut atata tam-tam a costat enorm . Se puteau face altceva cu ei . Sunt 800 000 000 de malnutriti pe planeta . Dar PAPUSARII n-au interes sa-i hraneasca .

 

 

Intr-o emisiune pe aceasta tema , realizatorul de la Realitatea TV incerca sa ne convinga ca nu se poate intampla nimic din moment ce se lucreaza cu particule atomice si sub atomice . De parca pentru bomba atomica este nevoie de manevrat petroliere … Tot el alatura criticile la adresa acestui experiment cu urmatoarele „ teorii conspirationiste „ :

 

 

Evreii conduc mega bancile din New York

 

 

Si

 

 

Atacurile de la 11.09.2001 nu sunt conforme cu varianta oficiala

 

 

Prima nu este teorie , ci fapt , caci oricine se oboseste sa studieze site-urile acelor banci descopera singuri istoricul si sefii lor …

 

 

Referitor la a doua , omul Realitatii , chiar nu si-a pus nici un semn de intrebare ?

 

 

De fapt , fara sa vrea , a spus un mare adevar . Le-a alaturat pe toate trei intr-o categorie , dar nici una nu este teorie a conspiratiei …

 

 

 

NOTE :

 

 

 

( NOTA 1 )

 

 

Cititi va rog articolul :

 

 

PAPUSARII – Uniunea Europeana

 

 

 

( NOTA 2 )

 

 

Influenta „ zeitatilor „ indo-tibetane a fost la propriu malefica .

 

 

Initiatoarea amplei miscari New Age , Alice Bailey ( 1880 – 1949 ) , este continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky . Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “ maestri ai intelepciunii “ , non oameni din zona Tibetului . A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut .

 

 

H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) . In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului .

 

 

Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de diavolii din zona Tibetului , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii .

 

 

Prea multe descrieri ale acestor “ maestrii “ nu avem . Totusi , in 1947 , inainte de a muri , Aleister Crowley ( 1875 – 1947 , maestru mason si bisexual ) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “ sef secret “ : arata aidoma unui asa zis extraterestru . Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien . De asemenea UFO . Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple . Azi s-a ajuns ca Vaticanul sa declare ca extraterestrii sunt fratii nostrii …

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

New Age si NOUA ORDINE MONDIALA

 

 

 

( NOTA 3 )

 

 

Bookmark: post-354251COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)  a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

 

( NOTA 4 )

 

 

Henry Kissinger , la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 , spunea :

 

 

 


Azi,
America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în

Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “ 

 

 

Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000 , intitulat

 

 

 

Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

 

 

 

la pagina 51 se putea gasi :

 

 

„ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

 

 

Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz .

 

 

Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente :

 

 

 

War on Terrorism

 

 

USA PATRIOT Act

 

 

 

In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .

 

 

 

 

Alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la :

 

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

 

 

( NOTA 5 )

 

 

Nu este singurul inchinator lui lucifer . Cititi va rog si articolul :

 

 

Religie , masonerie

 

 

 

( NOTA 6 )

 

 

J.P. Morgan ( 1837 –  1913 ) , un adevarat gigant in banci – finante , industrie . La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

 

 

John Pierpont Morgan s-a nascut intr-o familie bogata – o familie de bancheri importanti – si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Dupa Razboiul Civil, Morgan a inceput sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “Morganizare”.

Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus ordine in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina haosul. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

 

 

Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.

Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.

La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

 

 

UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

 

 

Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie .

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

BANCILE , SISTEMUL FINANCIAR-BANCAR , CRE…

 

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X