911 Mysteries Part 1 – Demolitions

15 august 2008

911 Mysteries Part 1 – Demolitions

 

 

Va invit sa vizionati un foarte interesant documentar , excelent realizat , despre evenimentele de la 11.09.2001 . Pe parcursul unei ora si jumatate , este demontata explicatia oficiala a prabusirii cladirilor din cauza incendiilor provocate de niste avioane de pasageri . Sunt invitati specialisti , de la cei ce si-au adus contributia la construirea lor si pana la metalurgisti . Multe declaratii ale supravietuitorilor , ale angajatilor ce au vazut echipe suspecte de lucratori in zgarie nori inaintea dramaticei zile . Ni se dezvaluie numele sefilor securitatii din cladiri si relatia lor cu puterea americana . Disparitii de acte importante odata cu prabusirea cladirii nr. 7 . Disparitia depozitului de aur . Si multe altele . Merita urmarit cu atentie .

 

 
 
 
 

Legat de 11.09.2001 , alte documentare si o analiza a consecintelor evenimentelor , cine si ce au avut de castigat gasiti la

 

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

 

 

Voi dezvolta in continuare cateva chestiuni din film , ce nu prea apar in celelalte documentare despre 11.09.

 

 

Desigur , extrem de important este de stiut cine s-a ocupat de securitatea cladirilor , ce stiu ei , si ce anume s-a aflat pana acum despre perioada premergatoare evenimentelor .  

 

 

Stim ca Securacom , redenumita apoi Stratesec , s-a ocupat de electronic security pentru  United Airlines, Dulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat . Coincidenta ?

 

 

Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush ( 1956 – ) , fratele presedintelui SUA si Wirt D Walker III , un var al lor . Interesant ?

 

 

Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-ar mai lucreaza acolo din 2000 . Sigur ? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari . Oricum , compania asta fantoma a disparut in 2002 , dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA . Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation . Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi , inclusiv clanul din care face parte bin Laden

 

 

 

Scott Forbess , Senior Database Administrator FIDUCIARY TRUST , 2001 a raportat ca a cazut lumina electrica tot week-end-ul ce a precedat 11.09. Nu mai era securitate , usile erau deschise , nu mai functionau camerele de supraveghere , accesul era liber . Se putea intra cu chei de mana . A observat in cladire multi indivizi straini ce nu lucrau acolo , carand cutii si cabluri . A sesizat multe organizatii , inclusiv Comisia 11.09. , dar a fost ignorat .

 

 

 

William Rodrigues , erou ce si-a riscat viata salvandu-i pe altii , declara ca a auzit zgomote ciudate dupa impactul avioanelor , la un etaj ce era cu totul gol , fara macar pereti despartitori interiori , unde nici liftul nu oprea de obicei fara parole speciale . Cu toate ca a dat dovada de curaj , i-a fost frica sa intre . Zgomotele erau puternice , metalice .

 

 

 

Scott Forbess a auzit si el zgomote similare in cladire cu cateva saptamani inainte intr-un fost spatiu al companiei Aon dupa ce aceasta s-a mutat . Zgomotele erau similare ciocanelor pneumatice . Se lucra atat de intens incat podeaua etajului superior de zguduia . La un moment dat s-a auzit ca si cum un bloc compact foarte greu se rastogoleste pe podea . Cand a avut ocazia , a mers sa vada ce se intamplase , insa mister , uriasa incapere era goala . Spune ca era foarte bizar , caci de acolo se auzisera zgomotele . 

 

 

 

Cu o saptamana inainte , din motive neexplicate , in cladire era foarte mult praf , ca la contructii . Peste tot , pe geamuri , pe mobilier .

 

 

 

De asemenea il puteti vedea pe Larry Silverstein , miliardarul evreu ce a concesionat cladirile doar cu cateva saptamani inainte ( 24 iulie 2001 ) , declarand :

 

 

Imi amintesc ca am primit un telefon de la pompieri care mi-au spus ca este necesar sa demoleze controlat cladirea caci incendiile provoaca altfel distrugeri prea mari si pun in pericol prea multe vieti omenesti .

 

 

Se referea la cladirea cunoscuta a fi nr. 7 si care si ea s-a prabusit atunci . Dar in aceea n-a intrat nici un avion si dupa cum se poate vedea in filmarile de atunci , incendiile au fost minore . Mai mult , pentru a demola controlat o cladire este necesara o munca minutioasa si elaborata , premergatoare , care cere timp . Nu este o chestiune aplicabila in cateva zeci de minute . Deci Silverstein minte . Ea a fost demolata dar s-a pregatit operatiunea inaintea atacurilor . Cum zgarie norii au cazut identic , putem presupune ca au avut aceeasi soarta

 

 

 

Pentru a incheia concesiunea , Silverstein a pus pe masa 14 milioane dolari , dar a facut mentiunea in contract ca va putea reconstrui structurile daca ele ar fi distruse . De asemenea a asigurat complexul pentru 3,55 miliarde dolari . Prevazator ?

 

 

Dupa atac insa , a primit o suma dubla , caci au fost doua avioane care au lovit doua cladiri

 

 

 

Desigur , individul este partea vizibila a unui varf de ice-berg . Sa vedem ce se va construi acolo :

 

 

 

 

Sursa foto :

 

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/74/Freedom_Tower_New.jpg

 

 

 

Cladirea va avea fix 1776 picioare inaltime , se va numi Freedom_Tower si se doreste a fi un simbol . Dar deja criticile au inceput si se spune ca totul va avea un aspect orwellian si ca va inspira un sentiment de frica . Design-ul a fost conceput de evreul polonez Daniel Libeskind .

 

 

 

Tinand cont de cele de mai sus si stiind cum le place sa-si puna simbolurile peste tot , precum un caine urina , putem presupune ca cele 1776 picioare simbolizeaza de fapt anul infiintarii ordinului iluminatilor , uneltele NOII ORDINI MONDIALE . Cititi va rog istoricul de inceput al lor in articolul :

 

 

PAPUSARII – inceputuri

 

 

 

Mai aflam din documentar ca angajatii au fost invitati sa revina in cladire , caci este sigura . Apoi s-a daramat . Aveau nevoie de victime ?

 

 

 

Turnurile au fost pulverizate , cele mai mari fragmente de obiecte nedepasind marimea unui telefon mobil . Aerul a fost mult timp foarte nociv . Dar au mintit spunand din nou ca zona este sigura . Si multi s-au imbolnavit . In primul rand de la particulele de azbest cu care era invelit scheletul metalic al cladirilor . Asta pentru ca pentru ELITE ceilalti sunt simpli sclavi . Acest lucru a dus pana la urma la urnirea deocamdata timida a unor miscari de protest . Urmariti in acest sens documentarul in regia lui Alex Jones :

 

 

9/11 Chronicles. Part One: Truth Rising

 

 

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X