PAPUSARII – Georgia

13 august 2008

A inceput sa se puna semnul egalitatii intre Putin si Hitler , dar nu este o situatie similara celei cu invazia Cehoslovaciei de catre Germania . Voi incareca sa demonstrez :

 

 

Contrar a ceea ce ne invata de cateva decenii manualele si mass-media SISTEMULUI , realitatea istorica este alta . Ni se spune ca din praful in care ajunsese Germania dupa primul razboi mondial , printr-un regim dictatorial , constructii de autostrazi si inarmare , a inflorit si a inceput sa dea navala . Oare ?

 

 

Conditiile care i-au fost impuse , blocada la care a fost supusa pana la acceptarea tratatului , au facut de exemplu ca in 1923 inflatia sa fie , ATENTIE ! de 130,000,000,000 marci la un dollar . Oamenii incepusera sa se indobitoceasca de FOAME ! Miscarile de strada , loviturile de stat regionale ale STANGII se succedau in mod aproape anarhic . Greu de crezut ca un popor atat de harnic , meticulos si tenace ajunsese intr-un asemenea hal . Iar ca sa fie totul si mai dramatic , lista interdictiilor acceptate pana la urma de Germania faceau din ea , teoretic , un stat caruia ii era imposibila dezvoltarea . Mai mult , daunele ce trebuia sa le plateasca erau enorme

 

 

 

Dar acest teren a fost pregatit pentru instaurarea la guvernare a unui regim teribil . Insa MANIPULAT . Si acum sa demonstrez spusele marelui duhovnic Ioanichie Balan si a altora din randul ortodoxiei , anume ca inclusiv al doilea razboi mondial a fost generat tot de NEBOTEZATI in folosul lor si se incadreaza intr-un plan mai vechi .

 

 

Sa vedem ce spun faptele istorice :

 

 

Inca din 1923 , marele industrias Fritz Thyssen incepe o mega finantare a partidului nazist si a lui Hitler . Ea va continua mult timp si dupa preluarea puterii de catre acestia , aducandu-si aportul la punerea pe picioare a Germaniei . Dar acesta a facut-o cu banii lui Averell Harriman prin Prescott Bush , bunicul actualului presedinte .

 

 

Dar n-a fost un caz singular . Din nefericire . Iata o lista de TICALOSII ce au dus la napasta celui de al doilea razboi mondial , inclusiv in perioada in care incepuse prigoana impotriva evreilor .

 

 

Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg , Ford Motor Company sau Standard Oil condusa de Rockefeller . Mai mult , fratele lui Paul Warburg , Max Warburg , unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B , a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista . Dar Paul Warburg nu era oricine , ci primul director al COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) dar si unul din fondatorii Federal Reserve .

 

 

In afara de cei mentionati , au mai avut relatii cu nazismul si IBM . Pe numele sau intreg International Business Machines , gigantul , cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian.

 

 

In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati.

 

 

Bunicul lui George Soros a colaborat cu nazistii pentru confiscarea averilor evreilor simpli din Budapesta .

 

 

Sub pretextul rascumpararii unui membru al familiei , casa Rothschild a platit o gigantica avere nazistilor . Spun sub pretextul , deoarece acel membru s-a gasit sa ramana in Austria mult dupa ce toti evreii importanti isi luasera talpasita …

 

 

Toti cei de mai sus au pompat sume gigantice , strict regimului nazist , fara de care Germania nici nu putea incepe razboiul si cu atat mai putin sa reziste atat de mult precum a facut-o .

 

 

Am scris mai pe larg ce au urmarit ELITELE de fapt , in articolul :

 

 

NATIONAL-SOCIALISMUL , cea mai mare cacea…

 

 

 

Sa revenim la Georgia . Sa nu uitam ca pigmeul a zgandarit uriasul . De ce a facut-o ? 

 

 

In incercarea de a ne dumiri de ce si mai ales pentru a putea lansa ipoteze asupra a ce va fi , sa facem o scurta incursiune in istorie .

 

 

Zona are o importanta energetica deosebita inca din secolul 19 . In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului .

 

 

La peste o suta de ani distanta , se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline , ce porneste de la Marea Caspica , trece prin Georgia , Turcia si ajunge la Marea Mediterana . Ruta este ocolitoare , pentru a evita trecerea ei prin Iran . Problemele de constructie ii revin megacompaniei Bechtel , iar operatorii principali sunt BP si Chevron ( succesoare ale Standard Oil Rockefeller ) . Paralel cu ea , mai exista si South Caucasus Pipeline , al carei operator principal este tot BP .

 

 

Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian .

 

 

Actualul presedinte georgian a ajuns la putere gratie celebrei revolutii portocalii ( care a cuprins mai multe state exsovietice plasate strategic pe axele   energetice   ) si despre care Casa Alba declara ca este cea mai importanta miscare din istoria moderna , considerand-o deschizatoare de drum si pentru alte state spre libertate , bla bla bla . Dar o revolutie portocalie nu apare din senin , este nevoie de un grup de elite care s-o sustina , este strict necesara formarea unui curent puternic de opinie si tot tacamul . Aici si-a adus concursul specialistul in societati deschise , George Soros .

 

 

Greii enumerati mai sus au stranse legaturi intre ei si interese comune . Iar probabil Mikhail Saakashvili ii considera prietenii sai .

 

 

 

Referitor la situatia din Georgia , Zbigniew Brzezinski declara :

 

 

"Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seam?n? nsp?imnt?tor de mult  cu cel al lui Stalin ?i Hitler n anii 1930.

 

 

Si :

 

 

"O data si o data Rusia tot va pierde estul sau"

 

 

Sa vedem cine este personajul :

 

 

Zbigniew Brzezinski ( 1928 – ) , participant Bilderberg Group  ( NOTA 1 ) , fost National Security Advisor , membru Council on Foreign Relations ( NOTA 2 ) , la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission ( NOTA 3 ) unde a fost si director .

 

 

 

A anticipat doua evenimente majore . Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS .

 

 

 

A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network .

 

 

 

Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board .

 

 

A fost in consiliul de conducere al Freedom House , pe unde s-au mai perindat si Samuel HuntingtonDonald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz .

 

 

 

Co presedinte al American Committee for Peace in the
Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig .

 

 

A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA : Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , acesta i-a depasit pe Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc )

 

 

A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline .

 

 

Este Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama .

 

 

Citat Zbigniew Brzezinski :  

 

 

 

Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale avnd ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

 

 

 

PAPUSARII au nevoie de o mega criza , combinatie de criza economica si razboi nimicitor . In prima deja am intrat , se pregateste a doua componenta . NEINTERESANT pentru ei cine are dreptate , rusii sau georgienii , RAZBOI sa iasa . Nu iese acum , incearca in alta parte .

 

 

O recunosc chiar ei , dar cine sta sa-i asculte ?

 

 

George Soros, la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995:

 

 

 

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine n ntreaga lume.

 

 

Ray Kurzweil , 1999 :

 

 

 

Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial

 

 

David Rockefeller :

 

 

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

 

 

 

Unii ne-au avertizat , dar cine a stat sa-i asculte ?

 

 

John F. Kennedy , speech The president and the press , 1961 :

 

 

Doamnelor si domnilor

 

 

 

Cuvantul secret este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor , intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete , a juramintelor secrete si a procedurilor secrete . Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare , pe subversiune in loc de alegeri , pe intimidare in loc de libera alegere . Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare , diplomatice , de informatii , economice , stiintifice si politice . Operatiunile sale sunt ascunse , nu publicate , greselile sale sunt ingropate , nu puse pe prima pagina , criticii sai sunt redusi la tacere , nu laudati . Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii , nici un secret nu este dezvaluit . De aceea judecatorul atenian Solon , a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse . Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american , increzator ca impreuna cu ajutorul vostru , omul va fi ce a fost destinat sa fie ,  liber si independent .

 

 

N-a apucat sa faca mare lucru in acest sens , in 1963 fiind asasinat .

 

 

 

PAPUSARII , formati din aceleasi familii , aceleasi organizatii , aceleasi institutii financiar-bancare , cei ce au initiat si gestionat primele razboaie mondiale , dupa primul creandu-se Liga Natiunilor , dupa al doilea ONU , doresc o ultima mare conflagratie , in primul rand din considerente EUGENICE ( NOTA 4 ) ( avand o mare scarba fata de toti cei ce nu-s ca ei ) , in al doilea rand pentru ca aceasta urgie , combinata cu foametea , setea , revoltele generate de criza economica , spera sa faca ramasitele umanitatii sa accepte un guvern mondial .

 

 

 

Din punct de vedere crestin , de acelasi lucru ne avertizeaza si profetiile Sfintilor sau marii duhovnici . Acestia localizeaza viitorul mare conflict in spatiul dintre peninsula Balcanica si Caucaz , iar in sud pana in

Israel . Dupa care se va inscauna antihristul , imparatul planetar .

 

Nu degeaba ne avertiza Ioanichie Balan : Traim vremuri apocaliptice

 

 

Sa vedem foarte pe scurt daca reperele din Apocalipsa au inceput :

 

 

1 ) 666 , semnul fara de care nu poti vinde si nu poti cumpara :

 

 

Dupa TICALOASELE evenimente din 11.09.2001 a inceput nebunia supravegherii , noile ID-uri , date biometrice , viitoarele microcipuri implantate .

 

 

2 ) Noul Babilon

 

 

Se construieste si se si recunoaste acest lucru . Inceputul sau este UE . Priviti si posterul oficial ce contine sloganul Multe limbi, o singura voce, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Este pus langa celebra pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran ce reprezinta Turnul Babel , spre comparatie :

 

 

 

 

Sursa foto :

 

http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

 

 

Mai stim din Apocalipsa ca Noul Babilon este desfranata , beata de sangele mucenicilor si de spurcaciunile sodomiei , sexualitatii si tot ce este uraciune in fata lui Dumnezeu .

 

 

Care este politica UE ? Anti crestinismul , promovarea homosexualitatii , a avorturilor ( NOTA 5 )

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

APOCALIPSA

 

 

 

NOTE :

 

 

 

( NOTA 1 )

 

 

Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalnirile este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations) , cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

 

 

"Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …"

 

 

Istoricul infiintarii grupului , detalii despre initiatorii sai si o parte din lista participantilor puteti citi la :

 

 

Bilderberg lista participanti

 

 

( NOTA 2 )

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . Detalii puteti citi la :

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

( NOTA 3 )

 

 

Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve system

 

 

Despre CREAREA FEDERAL RESERVE amintesc :

 

 

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .

 

 

Dupa criza artificiala din 1907 , rezolvata de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor

 

 

Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o banca nationala creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .

 

 

Federal Reserve

 

 

 

( NOTA 4 )

 

 

Varul lui Charles Darwin , Sir Francis Galton ( 1822 1911 ), parintele EUGENIEI spunea despre aceasta ca :

 

 

" este studiul factorilor sub control social, care mbun?t??esc sau sl?besc calit??ile rasiale ale viitoarelor genera?ii fie c? sunt fizice sau mentale. "

 

 

 

Multi considera ca initiatorii eugeniei au fost nazistii . Din nefericire , fals .

 

 

Sir Francis Galton a avut numerosi adepti :  Aldous Leonard Huxley , Charles Benedict Davenport , Clarence J Gamble , mile Zola , Ernst Rdin , Garrett James Hardin , George Bernard Shaw , Harry Hamilton Laughlin , Joseph Fletcher , Julian Huxley , Madison Grant , General Frederick Henry Osborn , Margaret Higgins Sanger , Ted Turner , Thomas Henry Huxley PC , Will Keith Kellogg .

 

 

Si mari finantatori , intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut , fam. Rockefeller

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

EUGENIA

 

 

 

( NOTA 5 )

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

PAPUSARII – Uniunea Europeana

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X