BANCILE , SISTEMUL FINANCIAR-BANCAR , CREDITELE – CAMATARIA PAPUSAREASCA

19 iulie 2008

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

 

 

Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

 

 

PRIETENI , nu cadeti in capcana camatarilor planetei , cei ce figureaza a fi „ elitele „ poporului Israel . Nu mai folositi conceptul general : „ evreii „ sau „ jidanii „ fac si dreg . Caci nu ei sunt vinovatii , ci „ elitele „ .

 

 

Aceste „ elite „ , camatari si industriasi planetari , iluminati si varfuri ale masoneriei , teoreticieni ai tuturor doctrinelor de STANGA si ai ateismului , motorul revolutiei franceze si bolsevice , TOTI practicanti ai cultului paladin ( inchinarea la lucifer ) au pregatit , finantat si au avut de castigat de pe urma tuturor mega conflictelor planetare ( razboaie , crize sau revolutii ) inclusiv de pe urma celor doua cele mai mari plagi din istoria umanitatii : NAZISMUL si BOLSEVISMUL .

 

 

Ei isi zic evrei dar nu merita denumirea de fii ai lui Avraam , de membri ai poporului ales , care de aceea era ales , deoarece erau iubitori de Dumnezeu si Ii indeplineau poruncile . In schimb „ elitele „ se inchina diavolului si promoveaza si finanteaza masiv tot ce este uraciune in fata Creatorului . Nici nu mai este nevoie sa intram in vreo dicutie teologica generala crestinism – mozaism , deoarece ei scuipa pe Vechiul Testament , pe legea lui Moise . Ei au spurcat pamantul cu militantismul pro homosexualitate , pro avort , anti patriotism , anti familie traditionala , revolutia sexuala . Ei sunt cei mai mari dusmani ai lui Israel . Pana unde au putut merge cu ticalosia , cititi va rog in articolul :

 

 

NATIONAL-SOCIALISMUL , cea mai mare cacea…

 

 

Din nefericire , multi neevrei cad in capcana intinsa de aceste „ elite „ anume , ii baga pe toti evreii in aceeasi oala . Si asta nu e bine . Asta ii apara pe PAPUSARI si le serveste interesul .

 

 

 

Multi dintre dv. observati , mergand pe strada sau urmarind reclamele tv. , puzderie de banci si bancute. Pare o mare diversitate . Pare ca duc o acerba lupta intre ele pentru suprematie .

 

 

De fapt este o unitate in diversitate si nici diversitatea asta nu este in mod REAL atat de diversa precum pare . Dar pentru a intelege aceasta , trebuie sa vedem cine le sunt STAPANII ( teoretic , destul de facil de aflat , studiindu-le site-urile oficiale dar necesita enorm de mult timp pentru punerea informatiilor cap la cap si de asemenea , multa experienta ) .

 

 

Insa mai intai este necesara o minima incursiune in istorie .

 

 

CAMATARIA

 

 

Practica este o uraciune in fata lui Dumnezeu si a specificat de multe ori prin profetii Sai evrei interzicerea practicarii ei . Dar cum dracul mamona nu sta degeaba , mirajul imbogatirii prin acest mod i-a ratacit din nefericire pe unii .

 

 

Unii din precursorii sistemului financiar bancar modern au fost templierii . S-a putut constata astfel cum cei ce sunt la butoanele acestuia nu doar strang averi colosale , dar influenteaza masiv politicul , pot declansa razboaie , pot determina insasi cursul istoriei . Dar ei au fost doar deschizatori de drum in acest domeniu si nu aveau suficienta experienta acumulata , astfel incat partea vizibila a ordinului a sfarsit tragic .

 

 

Dar cei interesati au avut ce invata si au dedus ca nu este suficienta posibilitatea influentarii puterii politice , trebuie ca insasi vechea putere politica sa fie inlocuita cu un sistem politic de tip marioneta . Mai mult , trebuie distrusa inclusiv forta bisericii  .

 

 

Primul care a inceput punerea in practica a experientei acelor deschizatori de drum in domeniul financiar bancar politic a fost Mayer Amschel Rothschild ( 1744    1812 ) , fondatorul imperiului bancar al familiei Rothschild , cea mai de succes familie din istorie .

 

Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi , inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice .

 

 

Sa vedem cine au fost fii sai :

 

 

Salomon Mayer ( 1774 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria , care a determinat dezvoltarea economica a Austriei . ( NOTA 1 )

 

 

 

Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England . Ca o paranteza , s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx . In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula , a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului . De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat . Au finantat tabara anti Napoleon .

 

 

Folosindu-se de sistemul propiu de informatii , de influenta si de credibilitate , dupa batalia de la Waterloo , pierduta de francezi , au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers , panicand populatia .

Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat . La scurt timp stirea adevarata a venit . Astfel averea lor a crescut fabulos . La scurt timp , influenta lor in Bank of England era deja determinanta . A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol .

 

 

Fiul lui Nathan Mayer , Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ) , a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez . A investit masiv in Franta . Fiul sau , Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892 .

 

 

Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud .

 

 

Calmann (Carl) Mayer ( 1788 – 1855 ) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (
Napoli ) .

 

 

James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France . A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala . La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei .

 

 

A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

 

 

SPECIFICATIE :

 

 

Cand cititi mai sus ca au facut afaceri , ganditi-le ca pe ceva mega , la nivel national sau continental .

 

 

In tarile unde erau prezenti direct , reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „ concurente „ luate la un loc . 

 

 

Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai . In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii , rezultau sinucigasi sau nebuni . 

 

 

Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective .

 

 

 

Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI , familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra , lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate . Asta nu inseamna ca au devenit minusculi .

 

 

Actualmente , banca Rothschild, una din cele mai mari banci de investitii din lume .

 

 

http://www.rothschild.com/

 

 

Ca o paranteza interesanta . Unii considera Gazprom un soi de adversar tenace al mega companiilor similare din occident . De fapt nu este chiar asa . Interesele lor la un moment dat converg . Astfel se explica cum de gigantul rus Gazprom l-a angajat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru 1,5 milioane de euro pe an.

 

 

Dar acelasi Gerhard Schröder consilia banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est .

 

 

Potrivit unui comunicat al bancii Rothschild, una din cele mai mari banci de investitii din lume, fostul sef al guvernului de la Berlin in perioada 1998-2005 s-a alaturat comitetului pentru Europa al bancii, pentru a-si oferi expertiza la dezvoltarea activitatilor in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, dar nu va fi implicat si in activitatile referitoare la Germania. “ Ma bucur sa-mi aduc contributia la consilierea activitatilor Rothschild ”, a declarat Schröder, citat in acelasi comunicat.

 

 

De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, in varsta de 61 de ani, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.

 

 

Putem aminti si cateva din interesele meg familiei in Romania ultimilor ani , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR- Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic  Arcelik , Luxten , Terapia  Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc. Proiecte finalizate sau in curs de finalizare .

 

 

Ca o paranteza , interesanta a fost numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan (Rockefeller ) si ABN AMRO Rothschild.

 

 

 

Sa urmarim acum un scurt istoric al evolutiei prietenilor familiei Rothschild .

 

 

SUA

 

 

Dupa declararea independentei , timp de peste un secol , preocuparea gigantului a fost extinderea teritoriala la nivel nord american si dezvoltarea economica . Influenta sa internationala in acest timp a fost minimala . Fapte realizate relativ usor , cumparand un imens teritoriu ocupat de prietenii francezi iar in rest masacrand populatia bastinasa .

 

 

Au aparut astfel cativa giganti in petrol , otel , carbune , cai ferate , banci , etc. Dar super imbogatirea nu era pentru oricine . Cu cat dezvoltarea economica era mai mare , cu atat numarul greilor era mai mic dar mai influenti si mai bogati . Sa amintim cativa :

 

 

 

Andrew Carnegie ( 1835 – 1919 ), magnatul Carnegie Steel Company , cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala . Dupa tranzactie se retrage din afaceri .

 

 

 

J.P. Morgan ( 1837 –  1913 ) , un adevarat gigant in banci – finante , industrie . La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

 

 

John Pierpont Morgan s-a nascut intr-o familie bogata – o familie de bancheri importanti – si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Dupa Razboiul Civil, Morgan a inceput sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor . El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “Morganizare”.

Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus ordine in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina haosul. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

 

 

Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers , si Kuhn & Loeb.

Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.

La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

 

 

UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

 

 

Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie .

 

Paul Warburg  impreuna cu fratii sai Max Warburg si Felix Warburg , toti bancheri , au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania . Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff .

 

 

Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben 

 

 

Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff , fiica lui Jacob Schiff .

 

Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan .

 

 

 

James Stillman , impreuna cu W. H. Harriman, Jacob Henry Schiff  si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate ( Texas and Pacific Railroad, Southern Pacific Railroad, International-Great Northern RailroadUnion Pacific Southern RailwaySt. Louis, Brownsville and Mexico RailwayMexican National Railroad ) precum si National City Bank of New York.

 

 

Fetele lui , Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller , fii asociatului , prietenului si presedintele Standard Oil , William Rockefeller .

 

 

Unul din descendentii astfel rezultati , James Stillman Rockefeller , a fost presedintele  National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank . 

 

 

 

Dar legaturile nu se opresc aici . Unul din directorii National City Bank of New York a fost Jacob Schiff . Acesta  a devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Paul Warburg .

 

 

 

 

Nelson W. Aldrich ( 1841 – 1915 ) , politician , bancher si foarte activ mason , presedintele National Monetary Commission , fiica sa Abby Greene Aldrich , s-a maritat cu John D. Rockefeller, Jr.

 

 

 

John D. Rockefeller ( 1839  – 1937 ) , este considerat a fi cel mai bogat om al tuturor timpurilor . A fost intemeietorul Standard Oil ( stramosul actualelor ExxonMobil , Chevron , BP , partial Shell )

 

 

 

Dupa aceasta enorma acumulare de capital , s-a trecut la crearea unui organism care sa controleze intregul sistem financiar bancar al SUA , anume :

 

 

 

Crearea FEDERAL RESERVE

 

 

 

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .

 

 

Dupa criza artificiala din 1907 ,  “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

 

 

 

Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .

 

 

 

 

Toata averea natiunii americane este controlata de Federal Reserve SystemIn fapt , colosii principali ai acestei suprabanci, care stapaneste averea SUA , sunt:

 

 

 

Rothschild

 

 

 

Rockefeller

 

 

 

Lazard

 

 

 

Warburg  

 

 

 

Lehman  

 

 

 

Kuhn Loeb 

 

 

 

Goldman Sachs

 

 

 

 

Nu permite spatiul sa dezvolt acum extraordinarele istorii ale mega bancilor enumerate in comentariul anterior . Ma voi referi doar la un crampei :

 

 

In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) . Pe atunci presedinte era unchiul sau , Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich , si fratele mamei sale , Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita  JPMorgan Chase .

 

 

Banca joaca rolul de rivala a National City Bank of New York , devenita First National City Bank , acum Citibank, parte a Citigroup . In fapt , National City a avut o lunga asociere cu Rockefeller family

 

 

 

ASTFEL

 

 

 

James Stillman Rockefeller , a fost presedintele  National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank . El si David au fost inscaunati la conducerea celor doi giganti in 1959 , respectiv 1960 . CURAT “ RIVALI “ .

 

 

Acesta este unul din exemplele UNITATII IN DIVERSITATE din lumea bancilor . Opinia publica are insa impresia ca sunt multe si rivale …

 

 

De exemplu , pentru intelegerea fenomenului , interesant este de studiat urmatorul “ arbore “ Citigroup , modul cum a luat forma acest gigant :

 

 

http://www.citigroup.com/citigroup/corporate/history/data/tree85x11.pdf

 

 

 

Printre apropiatii lui David Rockefeller :

 

 

Paul Volcker , a lucrat pentru banca sa , inainte de a deveni presedinte Federal Reserve .

 

 

 

Banca lui David are stranse legaturi cu World Bank . Trei dintre presedintii acesteia , John J. McCloy, Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru ea . James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei , fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller . De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale World Bank si International Monetary Fund 

 

 

Un alt apropiat al familiei Rockefeller , Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. ( al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve ) .

 

 

 

Spuneam la inceputul articolului de necesitatea ca cei ce domina sectorul finante – banci ( deci si economicul ) sa stapaneasca si politicul , daca doresc sa aiba succes si sa nu-i deranjeze nimeni .

 

 

 

Lucru care s-a si intamplat , dupa cum vom vedea in continuare .

 

 

Crearea Bookmark: post-354251COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) 

 

 

A fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney .

 

 

Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

 

Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

 

 

Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ . 

 

 

Deci un consiliu aflat in stapanirea acelorasi de care aminteam mai sus si care traseaza liniile directoare ale politicii americane . Foarte interesanta este lista membrilor acestui puternic consiliu :

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

 

Dar , dupa cum vom vedea in continuare , greii camatariei planetare au gandit si pus in aplicare cu mult inainte un plan mult mai eficient de stapanirea a politicului . De fapt AU SCHIMBAT INSASI VECHILE ORANDUIRI . Iar pentru aceasta au avut nevoie de organizatii puternice , de revolutii si de teoreticieni ai noilor ideologii de STANGA .

 

 

La 1 mai 1776, sub conducerea lui Rothschild, cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea "Vechii cautatori de lumina din Bavaria", care va deveni mai cunoscuta sub denumirea "Ordinul Iluminatilor".

 

 

Primul profet al "Ordinului", cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – "Carbonarii" lui Giuseppe Mazzini, "Liga Dreptilor" lui Karl Marx  sau "Decembristii" lui Cernisevski – a fost acest Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX :

 

 

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

 

 

 

2) Abolirea proprietatii private;

 

 

 

3) Abolirea mostenitorilor;

 

 

 

4) Abolirea patriotismului;

 

 

 

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

 

 

 

6) Abolirea tuturor religiilor.

 

 

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic . La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: "Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica".

 

 

 

Deci organizatia si-au creat-o . De atunci incolo , fantasticul sistem piramidal al masoneriei a fost condus de catre iluminati . Sa facem o scurta trecere in revista a ceea ce a urmat :

 

 

Revolutia franceza , a carei continuatoare se autoconsidera a fi Uniunea Europeana .

 

 

Winston Churchill spunea :

 

 

 

Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu. “

 

 

Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul . Ei au fost influentati direct de Moses (Moshe) Hess ( 1812 – 1875 ) care a fost si unul din fondatorii socialismului . Vorbind de acest Hess , automat vorbesti de Albert Pike si ritul scotian si iar ajungem la iluminati . 

 

 

De Jacob Schiff  am amintit mai sus , fiind unul din initiatorii si fondatorii Federal Reserve . Deosebit de influent la vremea lui , acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul Russo-Japanese War . Dar ce este mai grav , a finantat revolutia bolsevica .

 

 

Mai aproape de zilele noastre , sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Cititi va rog detalii in articolul :

 

 

Bilderberg lista participanti

 

 

Trilateral Commission a fost creata in 1973 la initiativa aceluiasi David Rockefeller . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve system .

 

 

 

CONCLUZIE :

 

 

Am arat mai sus forta colosala a PAPUSARILOR . Crede cineva ca mega criza mondiala in care am intrat nu a fost generata de ei si ca ei ( ca de fiecare data in istoria moderna a omenirii ) nu spera ca prin aceasta sa traga foloase . Eventual , instaurarea unui GUVERN MONDIAL ?

 

 

David Rockefeller :

 

 

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

 

 

 

Un guvern mondial in care ei sa controleze inclusiv individul prin implantarea cipurilor . Cititi va rog si :

 

 

INGERUL DIGITAL , filmul si completari ne…

 

 

 

Dar lucrurile sunt si mai grave . De ce oare iluminatii isi spun astfel ? Despre ce lumina este vorba ? Despre falsa intelepciune a diavolului . Ei , varfurile masoneriei , marii camatari planetari , teoreticienii STANGII , sunt practicanti ai cultului paladin , inchinarea la lucifer . Dar despre acestea , cititi va rog articolul :

 

 

Religie , masonerie

 

 

Astfel , aceste „ elite „ , prostite fiind de catre satana , considera ca vor edifica Noul Babilon , pe care sa-l stapaneasca . Nu stiu ratacitii ca de fapt este spre pierzarea lor . Cititi va rog si articolul .

 

 

APOCALIPSA

 

 

 

( NOTA 1 )

 

 

Se cuvine sa amintim aici faptul ca Maria Anna Schicklgruber , mama lui Alois Hitler , bunica lui Adolf Hitler a lucrat in casa lui Salomon Mayer von Rothschild . Dupa ce a ramas insarcinata , a parasit casa nascandu-l pe Alois , caruia nu i se stie nici pana azi cine ii este tatal natural .

 

 

Banuind ceva , dictatorul Austriei , Engelbert Dollfuss ( 1892 –  1934 ) a facut investigatii si unii autori chiar considera ca ar fi descoperit niste documente compromitatoare conform carora baronul era bunicul lui Hitler . Nu stim ce a decoperit el , dar cert este ca a fost asasinat de catre agenti nazisti in 1934 .

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X