CRIZA

13 mai 2008

Aplicarea extrema a masurilor de protectie a mediului ar putea contribui la adancirea foametei la nivel mondial. Rapita pentru biodiesel ar putea lua locul lanurilor de grau, iar omenirea ar avea inca un adversar in asigurarea resurselor de hrana. Specialistii atrag atentia ca, daca s-ar aplica la limita masurile pentru atingerea tintelor UE de utilizare a biocarburantilor in 2020, 70% din suprafata arabila a Europei ar fi dedicata numai culturilor energetice.

 

 

 

De ce trebuie sa se prelungeasca era economica pe baza de titei prin smulgerea terenurilor agricole atat de necesare hranei ? Mai mult , de ce se achizitioneaza mari suprafete de teren si nu se cultiva cu nimic ? Pentru a nu scadea pretul alimentelor ? De ce se permite aceasta ?

 

 

 

De curand a avut loc un eveniment global denumit pompos ORA PAMANTULUI la care multi dintre voi n-ati participat prin stingerea luminii timp de o ora deoarece multora dintre voi nu va plac intunericul , inregimentarea , manipularea .

 

 

Eu mai fac un pas , aratand cine este responsabil cu stingerea luminii la nivel planetar , anume aceeasi care pravalesc omenirea spre STANGA , care fac eforturi in transformarea individului in consumator-unealta , albina intr-un urias stup . 

 

 

 

Multi au observat desigur ca punerea in practica a inventicii bate pasul pe loc incepand cu a doua parte a secolului 20 . Altfel spus , majoritatea covarsitoare a binefacerilor tehnologice ce ne inconjoara au fost gandite , descoperite , inventate , pana in prima parte a secolului trecut .

 

 

 

Este vorba despre : radio , tv , cinema , tren , avion , vapor , masina , submarin , racheta , electricitate , energia nucleara , folosirea combustibililor fosili , genetica , calculatorul , transmiterea informatiei la distanta , chirurgie , antibiotice , etc. Am omis ceva ? 

 

 

 

De atunci ele se tot modernizeaza , devin mai minuscule , mai performante , intr-un fel de dezvoltare pe orizontala a stiintei . Vi se pare suficient ? Adica de la revolutia industriala si pana la al doilea razboi mondial a avut loc o explozie a punerii in practica a cercetarii creierelor scormonitoare si pe urma gata

 

 

 

Se face de mult timp tam-tam pe poluare , se zdruncina economia planetei la auzul cuvintelor pret / baril , se duc razboaie ale petrolului , intram in panica de scaderea rezervelor de titei . Si totul pentru ca civilizatia se indarjeste sa se axeze strict pe combustibili fosili .

 

 

 

Auzim cand si cand de cate un cercetator singuratic ( caci acestia n-au parte de finantarile grupurilor tematice de pe langa universitatile inregimentate intereselor colosilor ) ca mai descopera cate un fenomen , cate o propietate interesanta a materiei , motoare ce pot merge si cu altceva Dar repede totul dispare in ceata .    

 

 

 

Credeti oare ca la cat de complex este universul , s-a ajuns la maximul posibil al descoperirilor ? Eu nu cred . Eu cred ca cineva si-a propus sa ne duca de rapa . Sa vedem daca am dreptate .

 

 

 

In epoca moderna politicul si economicul se misca in functie de finante banci . Strict si nu invers . Si tot ce se dezvolta , toate inventiile ce se pun in practica sunt incorporate in sistem , daca sistemul le accepta . Daca nu , ele parca nici n-ar exista . 

 

 

Responsabilii cu revolutia industriala din secolul 19 sunt aceeasi cu cei ce sforaresc economicul-politicul si acum . Oricine se apuca sa studieze istoria moderna poate constata acest lucru . Cine sunt si care sunt activitatile lor puteti citi in articolele

 

 

 

Bilderberg lista participanti

 

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

 

Federal Reserve

 

 

 

 

Mai mult , nu se face nimic pentru incetinirea acestui proces . Pentru ca cei care conteaza nu vor . Se tot vorbeste steril de protejarea mediului . Un bun exemplu este protocolul de la Kyoto , o intelegere inca din 1997 la care singurele care n-au aderat sunt SUA si Kazakhstan . Prima deoarece este in fapt condusa de greii din petrol , aceeasi cu cei din finante-banci , asa precum am aratat in articolele de mai sus spre care am facut trimitere . A doua datorita relatiilor stranse cu SUA in afaceri petroliere . Mai mult , specialistii de la Exxon ( companie pui Standard oil Rockefeller ) neaga schimbarile climatice .

 

 

Si mai grav este ca se incurajeaza mersul spre prapastie prin nebunia consumismului sau prin nevoia de schimbare neincetata a produselor vechi cu unele noi . In toate zonele civilizate de pe glob auzi sloganul nu te-ai saturat de masina de spalat , frigiderul , telefonul , etc. vechi ? Fa-ti un credit si ia unele noi .  Si astfel sistemul impusca mai multi iepuri deodata : incurajeaza dezvoltarea economica actuala bazata pe combustibili fosili , mai pune un lant pe individ prin camatarie si il indobitoceste cimentandu-l in material prada strict simturilor .  

 

 

S-a ajuns la o macabra dezvoltare a unei parti a economiei care sa sustina cealalta parte a economiei , de dragul dezvoltarii Construim fabrici care sa creeze fabrici .

 

 

Si de parca n-ar fi destul , vin si rataciti precum Guy Sorman si prin Carnegie Council for Ethics in International Affairs influenteaza mersul intregii planete criticand tarile traditonaliste care nu imbratiseaza valorile occidentale , numindu-le asa zise civilizatii .

 

 

Notele mari de civilizatie au ajuns sa se dea in functie de consumism , homosexualism , avorturi , destrabalare sexuala . Si astfel s-a ajuns ca la 30 de secunde sa se produca un avort si un divort , sa se distruga clar statutul familiei , sa apara generatia fara sens , individualismul care-l face pe om sa se gandeasca strict la el nu si la semenul sau si cu atat mai putin sa-i pese de generatiile viitoare . 

 

 

Aceleasi nume de PAUSARI le regasim la rubrica promovare si finantare : homosexualitate , avort prin absortie , eugenie . Cititi si articolul

 

 

 

Suprapopularea

 

 

 

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

 

 

Spunea David Rockefeller .

 

 

Si iata ca ea bate la usa . PAPUSARII de la burse-finante-banci , aceeasi care controleaza industria petroliera , au inceput sa umble la pertul barilului de petrol care a ajuns astfel la cote astronomice . Si cum mai totul depinde de petrol , lumea va intra in criza .

 

 

Unde se va ajunge in ritmul asta ? La ultimul mega conflict planetar …

 

 

 

Sa ne amintim doctrina Noii Ordini Mondiale a iluminatilor inca din sec. 18 : abolirea religiilor , a patriotismului , a familiei traditionale . Tot ei considerau necesare trei razboiaie mondiale pentru punerea lucrurilor pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost … Cititi si articolul

 

 

 

PAPUSARII – inceputuri

 

 

O alta consecinta dintre cele mai grave ale actualului mers al planetei este imputinarea apei potabile si degradarea celei ramase . Este limpede ca setea , foametea ( 800 milioane de oameni sufera deja de MALNUTRITIE ) , lipsurile in general , vor conduce la migratii , revolte , razboaie . Iar pescuitorii in ape tulburi spera sa traga folos din toate acestea , caci de la revolutia franceza incoace , indiferent de tipul de criza majora ( razboi sau economica TOATE generate tot de ei ) au avut de castigat , superimbogatindu-se si devenind din ce in ce mai puternici . Dar aceasta ultima criza spera sa le aduca imputinarea masiva a populatiei planetei si instaurarea unui guvern mondial politienesc de STANGA .

 

 

O spun chiar ei , cu gura lor , cu un cinism grotesc :

 

 

James Paul Warburg , declaratie n fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

 

 

Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura ntrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.

 

 

Henry Kissinger  , la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

 

 

Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra n Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mine – ea ne va multumi! Asta este cu att mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. n acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa i scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Cnd le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie n favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.

 

 

Bilderberg Group este unul dintre laboratoarele unde se pregateste aceasta . Cititi va rog si

 

 

Bilderberg lista participanti

 

 

George Soros , la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995:

 

 

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine n ntreaga lume.

 

 

 

 

 

Una din modalitatile de lupta impotriva poluarii sunt taxele . Cinic . Cei ce ne baga pe gat exclusiv folosirea combustibililor fosili , ne mai cer si taxe pentru folosirea lor . Ca polueaza . Tot ei fiind si in spatele a tot felul de doctrine ecologiste . Iar o data cu recenta zi mondiala a stinsului becului ne invata si cu inregimentarea indobitocita de turma .    

 

 

 

Hotarat lucru , nu stingand lumina luam atitudine . Nu asa ii facem sa aloce fodurile enorme pe care stau cu fundul in cautarea de solutii alternative de energie . Cele mai pesimiste estimari spun ca in Irak s-au cheltuit peste 1000 de miliarde pana acum ? PE CE si DE LA CINE ? Si mai ales , LA CINE AJUNG ACESTI BANI ? Cu banii astia multe centre de cercetare tot puteau cauta si dezvolta alte forme de energie . Puteau revolutiona toata tehnologia ce se bazeaza exclusiv pe petrol . Si mai ales , se putea stopa foametea .

 

 

 

Toate acestea pot insemna si sfarsitul vremurilor de care scrie Apocalipsa sau de care ne spun Sfintii Prooroci . Cititi va rog si articolul

 

 

APOCALIPSA

 

 

Doamne ajuta !

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X