Homosexualitatea , avorturile , ateismul

11 noiembrie 2007

Principalele religii monoteiste le interzic pe primele doua iar pe a treia o considera insuflata tot de diavol .

 

 

Societatea moderna in schimb le considera o culme a exprimarii democratice a libertatii , un fel de etalon pentru masurarea gradului de democratizare a unui stat .

 

 

 

 

Este un plan amplu de distrugere a conceptului de familie traditionala . Deja in

California apar legi speciale . Urmariti va rog materialul urmator referitor la interzicerea folosirii termenilor de mama si tata in scoli :

 

 

 

Mom and Dad banished by

California  

 

 

 

http://www.informationliberation.com/?id=24061

 

 

 

Iata si material didactic , carti pentru pre-scolari si scolari mici pentru promovarea conceptului de familie de homosexuali : mama-mama copil sau tata-tata – copil :

 

 

 

Ashas Mums

 

 

 

http://www.amazon.com/Ashas-Mums-Rosamund-Elwin/dp/0889611432/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1200250174&sr=1-1

 

 

 

Daddys roommate

 

 

 

http://www.amazon.com/Daddys-Roommate-Wonderland-Michael-Willhoite/dp/1555831184/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1200250438&sr=1-1

 

 

Expresia mama si tata interzisa in Marea Britanie :

 

 

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-01-31&id=232490

 

 

 

Casatoriile intre persoanele de acelasi sex sint recunoscute in state precum Olanda, Belgia,
Spania,
Canada sau

Massachusetts, in SUA. In tari precum Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda,
Germania sau Marea Britanie, cuplurile de acelasi sex pot apela la parteneriate civile, care le confera cam aceleasi drepturi si obligatii ca si casatoria.

 

 

 

Acest pacat strigator la cer ( singurul pentru care Dumnezeu a distrus prin interventie directa cetatile Sodoma si Gomora ) este infaptuit inca din antichitate . Dar dupa extinderea religiilor monoteiste a cunoscut o considerabila diminuare a numarului de practicanti . In epoca moderna insa , s-a inceput o formidabila campanie de promovare a sa de catre teoreticieni de STANGA si prin finantari enorme din partea PAPUSARILOR . Iar in zilele noastre s-a ajuns la absurdul celor relatate mai sus .  

 

 

Winston Churchill spunea :

 

 

 

Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut n Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive n secolul 19. Si acum, n sfrsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si

America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

 

 

Emma Goldman ( 1869 – 1940 ) , iubita anarhistului Alexander Berkman a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice , atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara , cea a unui urias macabru laborator . De asemenea a participat la razboiul civil din Spania .

A promovat ateismul , iubirea libera ( care vedea casnicia o forma de sclavie ) si homosexualitatea .

L-a influentat major si pe Roger Baldwin , cel ce impreuna cu Crystal Eastman au fondat in 1920 American Civil Liberties Union .

 

 

Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger .

John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger ( iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei ) cu a ei the American Birth Control League , devenita mai tarziu Planned Parenthood ( unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti ) . Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble c? liderii negrii ar trebui recruta?i ca deschiz?tori de drum n programele de sterilizare direc?ionate  mpotriva comunit??ilor de negrii.

 

 

 

Familia aceasta Rockefeller are o pasiune macabra de a se ocupa cu tot ce ii este uraciune lui Dumnezeu . Un alt exemplu este

 

 

 

John D. Rockefeller III  

 

 

 

In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii , organizatie de fapt stapanita si controlata de ei ) ( NOTA 1 ) a fost foarte activ pe domeniul , populatie , crestere demografica , controlul nasterilor , familie .

 

 

 

In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council . Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea eugenie , consiliul si-a vazut linistit de treaba . Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning .

 

 

 

Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functionarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

 

 

 

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

 

 

 

Legalizarea avortului prin ABSORTIE

 

 

 

Educatia sexuala in scoli

 

 

 

Equal Rights Amendment oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala .

 

 

 

Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane , Equal Rights Amendment :

 

 

 

 NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues ( avorturi ) :

 

 

 

http://www.now.org/issues/abortion/

 

 

 

NOW and Lesbian Rights :

 

 

 

http://www.now.org/issues/lgbi/

 

 

 

Clarence J. Gamble , stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti . Fondatorul Pathfinder International . Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA , dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala .

 

 

 

 

Edward Carpenter ( 1844 1929 ), socialist , poet , filosof . Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.

 

 

 

In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia

indiana .

 

 

 

A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale .

 

 

 

In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ) .

 

 

 

In 1893 fondeaza , impreuna cu George Bernard Shaw , Independent Labour Party . 

 

 

 

Printre primii activisti pro homosexualitate . Cartea sa din 1908 , The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20 . Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA .

 

 

 

A scris Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning , una din lucrarile folosite de Peter Joseph , realizatorul documentarului Zeitgeist ( NOTA 2 ) , pentru atacul ateu acerb impotriva crestinismului .

 

 

 

In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor , avorturi , sterilizari , aspecte legate de prostitutie .

 

 

 

Membru Fabian Society  .

 

 

 

 

Si exemplele pot continua . Studiind cele de mai sus , observam ca ajungem la societatile pro EUGENIE , ale carei radacini au plecat de la varul lui Charles Robert Darwin , Sir Francis Galton si a avut numerosi adepti : Aldous Leonard Huxley , Charles Benedict Davenport , Clarence J Gamble , mile Zola , Ernst Rdin , Garrett James Hardin , George Bernard Shaw , Harry Hamilton Laughlin , Joseph Fletcher , Julian Huxley , Madison Grant , General Frederick Henry Osborn , Margaret Higgins Sanger , Ted Turner , Thomas Henry Huxley PC , Will Keith Kellogg .

 

 

Despre acest macabru domeniu stiintific , care n-a fost inventat de catre nazisti , cititi va rog detalii foarte importante in articolul :

 

 

EUGENIA

 

 

 

Mai observam de asemenea o legatura stransa intre promotorii ateismului , ai homosexualitatii , ai avorturilor . Mai mult , urmarind activitatea acestor militanti ( si a celor contemporani noua ) , veti observa atacurile lor acerbe impotriva crestinismului ( NOTA 3 ) . Pentru a intelege de ce aceasta , sa facem o scurta incursiune in istorie :

 

 

. La 1 mai 1776, sub conducerea familiei Rothschild, cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea "Vechii cautatori de lumina din Bavaria", care va deveni mai cunoscuta sub denumirea "Ordinul Iluminatilor". Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna "cei care detin Lumina". 

 

 

Primul profet al "Ordinului", cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – "Carbonarii" lui Giuseppe Mazzini, "Liga Dreptilor" lui Karl Marx  sau "Decembristii" lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum ( NOTA 4 ) , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX :

 

 

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

 

 

 

2) Abolirea proprietatii private;

 

 

 

3) Abolirea mostenitorilor;

 

 

 

4) Abolirea patriotismului;

 

 

 

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

 

 

 

6) Abolirea tuturor religiilor.

 

 

 

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze ( NOTA 4 ) care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: "Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica".

 

 

Cititi va rog detalii despre perioada de inceput a iluminatilor in articolul :

 

 

PAPUSARII – inceputuri

 

 

Asadar , PAPUSARII si-au pus in capatani un plan si merg dupa el de peste 200 de ani . Pentru aceasta , folosindu-se de masonerie , au pus stapanire pe :

 

 

SISTEMUL FINANCIAR BANCAR

 

 

Cititi va rog articolele :

 

 

BANCILE , SISTEMUL FINANCIAR-BANCAR , CRE…

 

 

Federal Reserve

 

 

World Bank , FMI

 

 

 

POLITIC :

 

 

Cititi va rog articolele :

 

 

Bilderberg lista participanti

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

 

Si au fost initiatorii si gestionarii mega revolutiilor , mega crizelor si mega razboaielor mondiale :

 

 

Cititi va rog articolele :

 

 

ENDGAME ALEX JONES , subtitrare in li…

 

 

NATIONAL-SOCIALISMUL , cea mai mare cacea…

 

 

 

O conditie obligatorie pentru reusita planului era indepartarea omului de Dumnezeu . Astfel au aparut o seama de rataciri :

 

 

Iluminismul incerca sa inlature dogmele religioase si sa infiltreza luminarea maselor pe baza experientei proprii .

 

 

 

" Aveti curajul de a va folosi propiul simt al ratiunii " acesta era motto-ul iluminismului ( Immanuel Kant ) .

 

 

 

 

Rationalismul sau miscarea rationalista , o doctrina filozofica care afirma ca adevarul trebuie sa fie determinat in virtutea fortei ratiunii si nu pe baza credintei sau a dogmelor religioase .

 

 

 

 

Panteismul , o conceptie filozofica care identifica divinitatea cu intreaga materie .

 

 

 

Citat panteism : Doctrina ca totul este Dumnezeu , spre deosebire de doctrina ca Dumnezeu este totul .

 

 

 

Au atacat in diverse feluri autoritatea de ordin religios , dogmatismul .

 

 

 

 

Deismul , o orientare filozofico-religioasa care recunostea existenta lui Dumnezeu numai ca o cauza primara , impersonala a lumii , negand ideea intruchiparii lui Dumnezeu intr-o persoana si teza interventiei acestuia in viata naturii si a societatii .

 

 

 

Deistul crede in existenta unui Dumnezeu sau unei fiinte supreme , dar neaga religiile , bazandu-si credinta numai pe lumina primita de la natura , trecuta prin filtrul ratiunii .

 

 

 

Voltaire si-a dedicat o parte din timp atacului impotriva elementelor fundamentale ale religiei crestine : inspiratia din Biblie , incarnarea lui Dumnezeu in Iisus Hristos , damnarea necredinciosilor . 

 

 

 

Intr-un final s-a ajuns la ateism . Dar pericolul cel mare azi este ecumenismul , despre care marele teolog Dumitru Staniloae spunea ca este un produs al masoneriei . Cititi va rog si articolul :

 

 

ECUMENISMUL

 

 

De fapt ateismul si ghiveciul ecumenist este pentru mase . Stapanii practiCA CUltul paladin ( inchinarea la lucifer ) .

 

 

Scriam mai sus de iluminati , adica purtatorii de lumina . Cei cu lumina asta ? O explica chiar ei …

 

 

Albert Pike , mason , gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinit??ii lui lucifer n "Morals and Dogma" :

 

 

"Lucifer, Zeul Luminii, lupta mpotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu".

 

 

In cartea The Lost Keys of Freemasonry , pag. 48 , Manly Palmer Hall ( 1901 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian , a scris

 

 

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

 

 

H. P. Blavatsky , ( 1831 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite , scria in The Secret Doctrine , vol. 1 , pag 319 320 :

 

 

In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei .

 

 

DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

 

 

Cititi va rog mai multe in articolul :

 

 

Religie , masonerie

 

 

 

In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana . Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, Jos Manuel Barroso, pentru portofoliul Justi?iei, Libertatii si Securit?tii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, vina lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum c? homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a amenin?at cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea c? toate controversele vor fi date repede uitarii .

 

 

Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta . In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul crestin-democrat a afirmat:

 

 

 

Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il ntrebe daca este francmason. .

 

 

 

Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfa?urate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este

 

 

 

Afara cu crestinii, inauntru cu francmasonii.                    

 

 

 

Tot el a mai adaugat :

 

 

 

Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.

 

 

Cititi va rog si articolul :

 

 

PAPUSARII – Uniunea Europeana

 

 

 

Deci a inceput sa se construiasca Noul Babilon ( guvernul mondial ) , desfranata din Apocalipsa , cu tot ce inseamna aceasta : sodomie , ucidere de prunci nenascuti , desfranare , neiubire de Dumnezeu , cipuri ( semnul fiarei 666 ) , mega criza , foamete , razboaie . Cititi va rog si articolul :

 

 

APOCALIPSA

 

 

 

Filme cu avorturi , problema demografica a Romaniei , etc. gasiti la :

 

 

AVORTUL

 

 

 

Va propun sa cititi varianta electronica a lucrarii

 

 

 

Bolile homosexualilor: un document medical la zi ,  

 

 

 

aparuta sub egida Asociatiei Filantropice Medicale ‘Christiana’ :

 

 

 

 

 

bolihomo.pdf

 

 

 

 

 

Reamintesc ca la aparitia acestei lucrari, organizatia pederastilor si lesbienelor ‘Accept’ a facut o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cerand sa se constate ca aparitia cartii este o discriminare la adresa minoritatilor sexuale.

 

 

 

NOTE :

 

 

 

( NOTA 1 )

 

 

Council on Foreign Relations a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

 

 

Cititi va rog mai multe in articolul :

 

 

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

 

 

 

( NOTA 2 )

 

 

Documentarul Zeitgeist subtitrat in limba romana , precum si o analiza a sa , cititi va rog la :

 

 

Zeitgeist subtitrare in limba romana

 

 

 

( NOTA 3 )

 

 

Exemple de pe la noi :

 

 

Emil Moise s-a scandalizat in legatura cu icoanele din scoli . Nu stiu cati isi mai aduc aminte de o emisiune mai veche in care Dan Puric a incercat, prin teorii mai mult decat pertinente, fara patima, sa-i arate semnificatia profunda a icoanelor, a legaturii milenare dintre romani si aceste simboluri, necesitatea raportarii la simbolurile religioase, in contextul actualei crize morale. Inutil. Nu stiu de unde l-au racolat "civilii" pe profesorasul Moise. Nu stiu ce servicii le-o fi facut. L-am auzit insa, la emisiunea lui Liviu Mihaiu, aberand paroxistic: "Icoanele fac RAU!!!" (a adus si niste asa-zise argumente). Moise s-a aratat extrem de deranjat de o afirmatie privind actiunile de prozelitism ale "martorilor lui Iehova" (de unde s-ar putea trage concluzia ca are afinitati cu acea comunitate si astfel se explica multe). Moise a fost bine instruit. A reactionat ca o marioneta, dirijata din neantul ratiunii. A folosit tendentios rezultatele unui chestionar, impus elevilor de liga "ProEuropa", din care rezulta obscurantismul copiilor romani, ortodocsi, participanti la orele de religie. In schimb, Moise, foarte ingrijorat de starea invatamantului, nu s-a aratat interesat de scolile ce stau sa cada pe copii, de proliferarea pedofiliei si a drogurilor in scoli, de programa de invatamant defectuoasa… Totul e perfect, doar icoanele "fac rau"!

 

 

 

El nu este singur , ci sustinut de un grupuscul foarte activ de elite . Iata de exemplu cativa cosemnatari ai Scrisoare deschisa catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii de sustinere a necesitatii retragerii simbolurilor religioase din institutiile publice de invatamant :

 

 

 

Alexandru Cri?an ?i Monica Dvorski – Centrul Educa?ia 2000+

 

 

 

C?t?lin Teni?? - Societatea Cultural? Noesis

 

 

 

Cristian Prvulescu Asocia?ia Pro Democra?ia

 

 

 

Doina Jela Asocia?ia Jurnali?tilor Independen?i din Romnia

 

 

 

Dorina N?stase - Centrul Romn de Studii Globale

 

 

 

Gabriel Andreescu Centrul de Studii Interna?ionale

 

 

 

Gabriel Penciu - Asociatia Cultural? ?i Amical? Romn? de la Strasbourg

 

 

 

Ghenadie Brega - Asociatia Hyde Park

 

 

 

Joanne Richardson - Asociatia D Media, Cluj

 

 

 

Ioana Av?dani Centrul pentru Jurnalism Independent

 

 

 

Ion Bogdan Lefter

 

 

 

Iustina Ionescu Centrul de Resurse Juridice

 

 

 

Liviu Andreescu

 

 

Mihai Burcea Mili?ia Spiritual?

 

 

 

Mircea Toma

 

 

 

R?zvan Martin Agen?ia de Monitorizare a Presei

 

 

 

Remus Cernea Solidaritatea pentru libertatea de con?tiin??

 

 

 

Renate Weber

 

 

 

Romani?a Iordache ACCEPT

 

 

 

Ruxandra Costescu - membr? Indymedia Romnia

 

 

 

Roxana Te?iu – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

 

 

 

Smaranda Enache Liga Pro Europa

 

 

 

Acestea sunt numele sonore dintr-o lista un pic mai mare care isi semneaza unii altora tot felul de petitii in care folosesc conceptul de toleranta pentru a scuipa pe cele trei mari valori traditionale : crestinismul ortodox , patriotismul si familia . Este suficienta alocarea catorva zeci de minute pentru a gasi pe internet activitatea grupului ce rezulta din propriile lor documente . Veti gasi inclusiv tot felul de studii si analize platite pe fata de Soros care urla impotriva pericolului ortodoxiei si a nationalismului ( asa numesc ei patriotismul ) intr-o Romanie apartinatoare UE , care UE este continuatoare autodeclarata a Libertatii , Egalitatii , Fraternitatii primei revolutii de stanga , care a tinut sa renege orice legatura a Europei cu crestinismul .

 

 

 

Este evident ca atunci cand copii vor fi invatati la scoala ( asa cum se preconizeaza ) ca familia nu inseamna tata-mama-copil ci si variante tata-tata-copil sau mama-mama-copil , aceste asociatii vor fi pe deplin multumite si nu-si vor mai pune problema ca oripileaza segmentul majoritatii populatiei normale .

 

 

 

Religia se doreste a fi exclusa din scoli deoarece este principal factor anti politiCA COrecta .   

 

Smaranda Enache, membra a GDS ( organizatie Soros ) si Istvan Haller, actualmente membru al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), ambii membri militanti ai "Solidaritatii pentru libertatea de constiinta", reprezentata si de Remus Cernea, si el unul dintre autorii "raportului". Autodeclarat "liber cugetator", Cernea este impins pe la spate de Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu s.a, membri fondatori ai asociatiei "seculariste".

 

 

 

Remus Cernea . Urmarind CV-ul personajului , observam ca este extrem de activ in lupta sa impotriva crestinismului . Iata cateva repere :

 

 

 

Este n?scut la 25 iunie 1974

 

 

 

Fondeaz? Societatea Cultural? Noesis, n 1998

 

 

 

n 1998, mpreun? cu trei colegi de la Filosofie ?i Drept salveaz? Universitatea Bucure?ti de la confesionalizare, reu?ind s? opreasc? instalarea de icoane ortodoxe n amfiteatre ?i construirea unei biserici ortodoxe n curtea facult??ii .

 

 

 

n octombrie 2003 nfiin?eaz? asocia?ia umanist? ?i secularist? Solidaritatea pentru libertatea de con?tiin??, al?turi de personalit??i civice precum Gabriel Andreescu, Mircea Toma, Smaranda Enache, Daniel Vighi, Emil Moise, William Totok, Liviu Andreescu

 

 

 

Asocia?ia ob?ine finan??ri pe proiecte din partea Funda?iei pentru o Societate Deschis?

 

 

 

n 2006 deruleaz? proiectul Monitorizarea educa?iei religioase n ?colile publice din Romnia

 

 

 

Eugen Ciurtin , istoric , membru GDS , nascut 1975 , din care citam :

 

 

 

 

 

Biserica se dovede?te incapabil? s?-?i gestioneze trecutul de o manier? conving? toare. Nu se mul?ume?te s? escamoteze adev?rul, ea face ast?zi jocul extremei drepte, care i reia fidel discursul.

 

 

 

Gabriel Andreescu , declara :

 

 

 

Prima idee a repro?urilor era compromiterea. Ziua a devenit locul de manifestare a unui jurnalism grobian ?i eronat ideologic. Cum m? pot sim?i bine semnnd pe paginile lui? Scriind al?turi de Victor Roncea ?i de Dan Ciachir?

 

 

 Campaniile, fie c? era vorba despre deriva ortodoxist? … dezastruoasa ndoctrinare a copiilor prin nv???mntul religios din ?coli .

 

 

Nici nu-i de mirare , citindu-i lucrarile , din care exemplific :

 

 

 

EXTREMISMUL DE DREAPTA N ROMNIA

 

 

 

 Cu capitolele :

 

 

 

Tendinte extremiste din Biserica Ortodox Romn

 

 

 

Biserica Ortodox Romn, cadru de manifestare a curentelor extremiste fundamentaliste

 

 

 

Biserica Ortodox Romn si contestarea statului de drept

 

 

 

Supunerea clasei politice la presiunea ortodoxist

 

 

 

Legturi istorice cu legionarismul

 

 

 

 Armata si Biserica Ortodox

 

 

 

 Citez din lucrare : Volumul actual este o variant dezvoltat a raportului pe care l-am pregtit n cadrul unui proiect regional initiat de Institutul pentru o Societate Deschis (Budapesta) . Varianta propus spre publicare a profitat de observatiile lui Renate Weber

 

 

 

Sau :

 

 

 

Patriarhul Teoctist: legionar laureat ori comunist promovat?

 

 

 

De asemenea , n-ai cum fi un bun crestin fiind pro MISA , dansul activand in favoarea miscarii yoga .

 

 

 

Mai spune d-nul Gabriel Andreescu : atacurile cu ?inte personalizate   Renate Weber Aici il durea cel mai tare , ca dansa era Presedinte la "Fundatia pentru o Societate Deschisa" iar din ce stim de la dansul , din articolul Cateva amintiri despre Fundatia Soros , acesta are o deosebita admiratie fata de miliardar , oamenii din fundatie si un cult al ideilor vehiculate acolo .

 

 

 

( NOTA 4 )

 

 

Cum PAPUSARII au pus stapanire pe finante banci , cititi va rog si

 

 

BANCILE , SISTEMUL FINANCIAR-BANCAR , CRE…

 

 

s-au gandit sa-si puna si insemnele pe bancnota americana . Cititi detalii si confrunatati cu o foarte mare fotografie la

 

 

ONE DOLLAR BILL , bancnota de un dolar si…

 

 

 

 

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X