” Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot “

12 octombrie 2007

Cum le spunem : iluministi , masoni , francmasoni , iudeo-masoni , conteaza mai putin .

 

Este limpede ca istoria moderna ei au facut-o . Aici sunt de acord si bisericile crestine si islamicii si cei de dreapta si istoricii si o recunosc cu mandrie chiar ei .

 

Iluministii sec 18 considerau necesare trei razboaie mondiale pentru asezarea societatii mondiale pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost .

 

Revolutia franceza , crearea SUA , independenta Americii de Sud , unirea Italiei , revolutiile din 1848 , impartirea lumii dupa primul razboi mondial , etc . sunt creatiile lor . Mai departe in timp , eu accept parerea lui Dan Amedeo Lazarescu conform careia impartirea planetei in doua mari lumi , pe criterii ideologice , pentru 50 de ani , dupa al doilea razboi mondial , este tot facatura lor . Comunismul fiind un imens laborator . In plus in aceasta perioada s-a discreditat orice a treia varianta . Pana si conflictul arabo-israelian avea cate un mare sutinator militar in spate , SUA si Uniunea Sovietica .

 

Nu cred ca dupa peste doua sute de ani de succese s-au retras in niste cluburi private de genul mascariilor din Romania .

 

Teoretic , cei de un anumit grad nu-i cunosc pe cei de grad superior . Cunoscute sunt 33 de grade si ele sunt varful icebergului , ce avem noi voie maxim sa stim . Mai departe , nici dintre ei nu stiu multi ce este . Acolo se trag sforile , restul sunt marionete . I se da cate unui ametit de putere conducator de stat la repezeala gradul 33 si l-au imbatat cu apa rece

 

Aceasta societate secreta este considerata in slujba lui lucifer atat de principalele biserici crestine cat si de islam .

 

De ce sunt iudei implicati in ratacirea asta ? Nu stiu , dar s-au razvratit de multe ori in cursul istoriei impotriva lui Dumnezeu , inca de pe vremea exodului . Bine a zis Domnul Iisus ca si-au transformat sinagogile in biserici ale satanei . De ce nu-i starpeste Dumnezeu de pe pamant ? Pentru ca El este credincios propiului cuvant deci fagaduintei pe care i-a facut-o lui Iacob , ca va fi poporul ales . De ce nu l-au recunoscut pe Hristos ? Sf. Ap. Pavel spune ca era singura modalitate de a se crestina si alte neamuri .

 

De ce ingaduie bunul Dumnezeu aceasta societate secreta ? Poate pentru ca se apropie vremurile descrise in Apocalipsa . Si din acelasi motiv pentru care il ingaduie pe diavol . Pr. Arsenie Papacioc ne invata sa nu ne plangem de rautatile dracului ci sa ne intrebam ce ne-am face fara el , care este un tolerat , si fata de vechea lui putere , acum mai da doar un pic din coada . Sarcina lui este de a-i intari pe crestini prin diferite examene pe care le are de trecut crestinul in drumul lui spre mantuire .

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X