Libertate , egalitate , fraternitate . Sloganul revolutiei franceze .

12 octombrie 2007

Aceste concepte erau necesare in epoca sclavagismului . Si au fost realizate de crestinism care a fost demolatorul sclaviei , al inegalitatii sociale , a fost promotorul emanciparii femeii , al fratiei prin iubirea aproapelui .

 

 Atunci , ce s-a urmarit ?

 

In primul rand lucifer a dorit libertate si egalitate cand a vrut , cel mai stralucitor dintre heruvimi fiind , sa se faca egalul lui Dumnezeu . Dar si ingerii cazuti au ierarhie .

 

Societatea secreta o aclama , dar si membrii ei sunt ierarhizati .

 

Prin urmare sloganul era necesar pentru manipularea maselor . Se inocula in mentalul indivizilor simpli  ideea ca erau  oprimati dar egali cu conducatorii momentului , pregatindu-se astfel revolutiile care au urmat . Fraternitatea reprezenta conceptul de apartenenta de grup al oropsitilor .

 

Era destul de neinteresant daca se limitau la inlocuirea regilor cu presedintii . Adevaratele lor intentii s-au vazut cand s-au repezit ca niste ulii impotriva bisericii .  

 

Acest slogan a ajuns in faza de grotesc in epoca moderna .

 

Auzim mereu , peste tot de EGALITATE . Cea de sanse si drepturi o propovaduieste crestinismul . Ratacitilor le place conceptul in situatii stupide . Adica cea care uniformizeaza oamenii in ideea ca sunt la fel . Ma intreb cand vreodata un arian va putea sa domine intr-o alergare de cursa lunga la care participa etiopieni si kenieni . Sau cand un masai ar castiga un concurs de forta dominat de nordici ? Si nici vreodata curul de barbat nu va fi p de femeie . E o nebunie ! Fiecare populatie are genetic darurile lui de la bunul Dumnezeu . Dar si in interiorul aceluiasi neam suntem inegali . Cati sunt egali in domeniu , cu unul care extrage mental un radical de ordin 3 dintr-un numar de 6 cifre ?

 

Mai auzim si de LIBERTATE . Iar propovaduita de crestinism dar adusa la nivel de indobitocire de ceilalti . De exemplu libertatea de optiune sexuala , adica a sodomiei . Sa ne asteptam in timp si la legalizarea zoofiliei ? Nu sunt pentru exterminarea homosexualilor , ci pentru indreptarea lor . Dar nu pot fi de acord sa se admita procedura prin care tineri actori se pot afirma in filme produse sau regizate de sodomiti doar daca se prostitueaza , de exemplu . Sau posibilitatea adoptiei de copii de catre cuplurile de homosexuali .

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X